• Ma - Vrij : 9:00 - 17:30
  • Tel: +31 6 207 14 485

Onze diensten

Top diensten door ons, voor u!

Wat wij kunnen bieden:

Systeembeheer

Hierbij controleren we actief de status van het systeem, Wij zorgen ervoor dat uw computersystemen beveiligd zijn en bijgehouden worden met de laatste beveiligingsupdates. Tevens zorgen we voor een goede back-up. De automatisering wordt onderhouden en bewaakt op afstand. Wilt u meer informatie? Neem contact op!

Support

Met de opkomst van het internet is het ondersteunen van de klant eenvoudig en effectief geworden. Bij al onze relaties is het mogelijk om direct ondersteuning te leveren . Zo kunnen wij de servers overnemen en voorzien van updates en controles uitvoeren zonder dat we fysiek op de locatie zijn. Maar ook de werkplek van de gebruiker kunnen we overnemen zodat de klant direct geholpen kan worden indien dit nodig is.

Verkoop en IT Advies

Optic-IT is ook beschikbaar voor het aanleveren en adviseren van zowel hardware als software. Dit kunt u aanvragen door ons te contacteren.

Optic-IT thuis werkplek

Ondernemers van nu zijn gebaat bij slimme ICT-oplossingen en IT-partners die meedenken en snel kunnen schakelen, Optic-it kan u dit uit handen nemen Snel en volledig ingericht.

Automatisering

De ICT-omgeving wordt steeds complexer. Dus zoekt u een oplossing die het beheer vereenvoudigt. Die binnen uw budget blijft en die kan meegroeien met uw bedrijf. Kortom: een oplossing die past, nu en in de toekomst. Dit is precies wat Optic-IT voor u kan betekenen. Door de kennis die Optic-IT in de afgelopen 20 jaar heeft opgebouwd kunnen wij uw vraagstuk begrijpen en vertalen naar oplossingen. Optic-IT is actief op het gebied van bandbreedte technologie, storage en kantoor automatisering. Inmiddels is daar het beveiligen van netwerken van bedraad als ook de draadloze bijgekomen.

Top software door ons, voor u!

Software die wij kunnen bieden:

Office 365

Wilt u meer te weten komen over wat Office 365 is? Klik dan op deze link voor een complete uitleg! https://www.microsoft.com/nl-nl/microsoft-365/business?market=nl

Veeam Hyper-V backup

Veeam® Backup & Replication™ biedt Availability voor ALLE cloud-based, virtuele en fysieke workloads. Via een gebruiksvriendelijke beheerconsole kunt u back-up, herstel en replicatie van al uw applicaties en gegevens eenvoudig uitvoeren: snel, flexibel en betrouwbaar.

Acronis online backup

Met Acronis Cloud Backup zijn uw bestanden altijd veilig. Zo hoeft u zich bij een computercrash, brand,waterschade of diefstal geen zorgen te maken, want met deze oplossing staat al uw belangrijkedata veilig opgeslagen in Nederland U heeft uw bestanden al veilig vanaf € 5,95 p/m.