Hosted VoIP

Hosted VoIP

IP Telefonie is dankzij het veelvuldig gebruik van internet heel interessant geworden. Via Optic-IT is het bovendien zeer eenvoudig en snel te activeren. Na het activeren van de VPBX / PBX Complete kunnen  de  IP toestellen in gesteld worden u belt dan niet via een  normale telefoonlijn maar via het Internet.

Hosted VoIP

Bij de PBX Complete maakt u via een Cloud oplossing gebruik van een centrale door middel van één externe connectie. Hiermee bespaart u niet alleen bandbreedte maar u heeft ook meer garantie op goede kwaliteit gesprekken.

Daarnaast heeft de PBX Complete uitgebreidere functies op het gebied van belschema’s, nummerafhandeling, centraal telefoonboek beheer en nummerweergave maar ook extra functies zoals CDR-rapportages, online monitoring, belrestricties, gebruik van belprefix, eigen firewall beveiliging, etc. Hiermee maakt u gebruik van uw eigen luxe telefooncentrale, zonder dat u de centrale hoeft aan te schaffen en zonder torenhoge kosten voor een onderhoudscontract. U regelt alles zeer eenvoudig zelf, via uw eigen online portal. Voor de PBX Complete geldt wel een minimum van 5 gebruikers.

Een ander voordeel is dat een intern bedrijfs-telefoonnummer gekoppeld kan worden aan een IP-adres, waardoor een telewerker ook thuis via zijn interne telefoonnummer bereikt kan worden. Voorheen kon dat alleen door het nummer door te schakelen naar huisadres en dat brengt kosten met zich mee. Door middel van bijvoorbeeld een Hosted VoIP oplossing is het ook mogelijk om niet op basis van IP adres maar op basis van een gebruikersnaam en wachtwoord een telefoonnummer te registreren.

 Meer informatie?

Wilt u meer informatie of heeft u een vraag?
Bel 085-2014311of stuur een e-mail naar info@optic-it.nl